
>
Influence of the polyfunctional food supplement "magnetofood" on the quality of the wheat-rye bread "Kharkiv Rodnichok" in the storage process [Electronic resource] / I. Tsykhanovska, V. Evlash, A. Alexandrov, K. V. Svidlo, T. Gontar //
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2017. - Vol. 5, Issue 11(89). - С. 61-70. - DOI 10.15587/1729-4061.2017.111522.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Tsykhanovska, I.
Evlash, Viktoria
Alexandrov, A.
Svidlo, Karina
Gontar, T.
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Tsykhanovska, I.
Evlash, Viktoria
Alexandrov, A.
Svidlo, Karina
Gontar, T.
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |