
>
Використання електроконтактного нагрівання в процесах та апаратах харчової промисловості [Текст] / В. М. Михайлов, І. Г. Бабанов, І. В. Бабкіна, А. О. Шевченко, С. В. Прасол //
Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євро-інтеграції : програма та тези матеріалів VІІ Міжнар. наук.-техн. конф., м. Київ, 6-7 листоп. 2018 р. - Київ : НУХТ, 2018. - С. 58-60.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Бабанов, І. Г.
Бабкіна, І. В.
Шевченко, Андрій Олександрович
Прасол, Світлана Володимирівна
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Бабанов, І. Г.
Бабкіна, І. В.
Шевченко, Андрій Олександрович
Прасол, Світлана Володимирівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|