
>
Functional and technological properties of food nanoadditives based on double oxide of divalent and trivalent iron [Text] / I. Tsykhanovska, V. Evlash, O. Aleksandrov, L. Tovma //
Ukrainian Journal of Food Science. - 2020. - Vol. 8, Issue 1. - С. 36-48.
Додаткові точки доступу:
Tsykhanovska, I.
Evlash, Viktoria
Aleksandrov, O.
Tovma, L.
Додаткові точки доступу:
Tsykhanovska, I.
Evlash, Viktoria
Aleksandrov, O.
Tovma, L.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|