
>
Бакуменко, І. К.Підвищення енергоефективності технологічних процесів харчових виробництв [Текст] / І. К. Бакуменко ; наук. керівник: М. І. Погожих, М. А. Чеканов //
Бакуменко, І. К.
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 229.
Додаткові точки доступу:
Погожих, Микола Іванович\наук. керівник\
Чеканов, Микола Анатольович\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Погожих, Микола Іванович\наук. керівник\
Чеканов, Микола Анатольович\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|