
>
Influence of grape seeds powder on preservation of fats in confectionary glaze [Electronic resource] / O. Gorodyska, N. Grevtseva, O. Samokhvalova, S. M. Gubsky, T. Gavrish, S. Denisenko, A. Grigorenko //
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2018. - Vol. 6, Issue 11-96. - С. 36-43.. - DOI 10.15587/1729-4061.2018.147760.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Gorodyska, Olena
Grevtseva, Nataliya
Samokhvalova, Olga
Gubsky, S.
Gavrish, Tatiana
Denisenko, Sergei
Grigorenko, Anzhelika
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Gorodyska, Olena
Grevtseva, Nataliya
Samokhvalova, Olga
Gubsky, S.
Gavrish, Tatiana
Denisenko, Sergei
Grigorenko, Anzhelika
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |