
>
Development of cottage cheese technology using whey broth of linder flowers [Text] / T. Ryzhkova, G. Dukareva, V. Prudnikov, I. Honcharova //
EUREKA: Life Sciences. - 2018. - № 5. - С. 44-54.
Додаткові точки доступу:
Ryzhkova, Taisia
Dukareva, G.
Prudnikov, Vasyl
Honcharova, Iryna
Додаткові точки доступу:
Ryzhkova, Taisia
Dukareva, G.
Prudnikov, Vasyl
Honcharova, Iryna
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|