
>
Пузик, Д. С.Використання збагаченої білково-жирової емульсії в технологіях м’ясних фаршевих виробів [Текст] / Д. С. Пузик, О. Б. Дроменко //
Пузик, Д. С.
Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Львів, 26-27 листоп., 2020 р. - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2020.
Додаткові точки доступу:
Дроменко, Олена Борисівна
Додаткові точки доступу:
Дроменко, Олена Борисівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|