
>
637.358
Г 95
Гурський, Петро Васильович (26.01).Технологія отримання паст делікатесних на основі сиру кисломолочного знежиреного [Текст] / П. В. Гурський //
Г 95
Гурський, Петро Васильович (26.01).
Вісник Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХНТУСГ, 2004. - Вип. 28: Сучасні напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. вир-в, Т. 1. - С. 90-96.. - Бібліогр.: с. 96.
(Шифр в БД 664(06)/В 53-872571)
Ключові слова: технологія паст -- отримання паст -- кисломолочний знежирений сир -- параметри -- паста -- процес виробництва -- рецептурний склад -- склад паст -- технология паст -- получение паст -- обезжиренный творог -- параметры -- процесс производства -- рецептурный состав -- состав паст --
Анотація:
Технологія отримання паст делікатесних на основі сиру кисломолочного знежиреного. Досліджено чинники, які впливають на структуру готового продукту та механізми їх регулювання. Визначено основні параметри процесу виробництва та рецептурний склад паст.
Технология паст деликатесных на основе обезжиренного творога. Исследованы факторы, которые влияют на структуру готового продукта и механизмы их регулирования. Определены основные параметры процесса производства рецептурный состав паст.
(Шифр в БД 664(06)/В 53-872571)
УДК | |
637.358 |
Ключові слова: технологія паст -- отримання паст -- кисломолочний знежирений сир -- параметри -- паста -- процес виробництва -- рецептурний склад -- склад паст -- технология паст -- получение паст -- обезжиренный творог -- параметры -- процесс производства -- рецептурный состав -- состав паст --
Анотація:
Технологія отримання паст делікатесних на основі сиру кисломолочного знежиреного. Досліджено чинники, які впливають на структуру готового продукту та механізми їх регулювання. Визначено основні параметри процесу виробництва та рецептурний склад паст.
Технология паст деликатесных на основе обезжиренного творога. Исследованы факторы, которые влияют на структуру готового продукта и механизмы их регулирования. Определены основные параметры процесса производства рецептурный состав паст.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|