
>
Slusar, A.Eco-friendly hotels and several important specialties they should have [Text] / A. Slusar, наук. керівник : A. Kolesnik, A. Borisova //
Slusar, A.
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учен., м. Харків. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 269.
Додаткові точки доступу:
Kolesnik, A.
Borisova, A.
Додаткові точки доступу:
Kolesnik, A.
Borisova, A.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|