
>
Удосконалення технології бісквітного напівфабрикату з використання мікробного полісахариду ксампан [Текст] / О. В. Самохвалова, С. Г. Козлова, Н. І. Черевична, Ю. О. Смикалова //
Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обгрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр., у 2-х ч. - Харків : ХДУХТ, 2003. - С. 124-129.
Додаткові точки доступу:
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Козлова, С. Г.
Черевична, Н. І.
Смикалова, Ю. О.
Додаткові точки доступу:
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Козлова, С. Г.
Черевична, Н. І.
Смикалова, Ю. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|