>
Foshchan, Andriy.Mathematical modeling of the strength of heterogeneous gel forming systems based on gelling agents of polysaccharide and protein origins [Electronic resource] / A. Foshchan, V. Yevlash, V. Potapov //
Foshchan, Andriy.
Journal of Food Science and Technology-Ukraine. - 2022. - Vol. 16, Issue 2. - С. 46-54. - DOI 10.15673/fst.v16i2.2371.
Рубрики:
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Yevlash, Viktoria
Potapov, Volodymyr
,
Переход по DOI
Рубрики:
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Yevlash, Viktoria
Potapov, Volodymyr
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Електронний ресурс |