
>
Дослідження міжфазних властивостей білків молока в технології молочних десертів [Текст] / А. Е. Ступак ; наук. керівник: О. Ю. Рябець, А. Б. Горальчук //
Інноваційний розвиток харчових виробництв, ресторанно-готельного бізнесу та торгівлі : збірник наук. пр. здобувачів вищ. освіти. - Харків : ХДУХТ, 2018. - С. 174-181.
Додаткові точки доступу:
Ступак, А. Е.
Рябець, О. Ю.\наук. керівник\
Горальчук, Андрій Богданович\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Ступак, А. Е.
Рябець, О. Ю.\наук. керівник\
Горальчук, Андрій Богданович\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|