
>
Influence of microwave treatment on quality parameters of snacks food. Impact issuees [Electronic resource] / A. Goszkiewicz, E. Kochanska, K. Korczak, S. Prasol //
Acta Innovations. - 2020. - Issue 36. - С. 64 - 80.. - DOI 10.32933/ActaInnovations.36.6.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Goszkiewicz, A.
Kochanska, E.
Korczak, K.
Prasol, Svitlana
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Goszkiewicz, A.
Kochanska, E.
Korczak, K.
Prasol, Svitlana
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |