>
Застосування інноваційної технології отримання функціональних продуктів харчування на основі рослинної сировини [Текст] / І. Г. Бабанов, О. І. Бабанова, В. М. Михайлов, А. О. Шевченко, С. В. Прасол //
Вісник Сумського нац. аграр. ун-у. Серія: Механізація та автоматизація виробн. процесів. - Суми : Гельветика, 2024. - Вип. 4 (54). - С. 16-21.
Додаткові точки доступу:
Бабанов, І. Г.
Бабанова, О. І.
Михайлов, Валерій Михайлович
Шевченко, Андрій Олександрович
Прасол, Світлана Володимирівна
Додаткові точки доступу:
Бабанов, І. Г.
Бабанова, О. І.
Михайлов, Валерій Михайлович
Шевченко, Андрій Олександрович
Прасол, Світлана Володимирівна
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|