>
Онищенко, Т. О.Технологія здобних сухарів підвищеної харчової цінності [Текст] / Т. О. Онищенко ; наук. керівник О. І. Болховітіна //
Онищенко, Т. О.
Харчові технології : матеріали Всеукр. конкурсу студент. наук. робіт з галузей знань і спеціальностей за спец. - Київ : НУХТ, 2024.
Додаткові точки доступу:
Болховітіна, Олена Іванівна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Болховітіна, Олена Іванівна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|