>
Використання електронних інформаційних ресурсів для вдосконалення науково-дослідної роботи студентів на кафедрі технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів [Текст] / О. В. Самохвалова, Г. М. Лисюк, С. Г. Олійник, О. Г. Шидакова-Каменюка //
Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Удосконалення інформаційно-ресурсного забезпечення навчального процесу : тези ХІ Всеукр. наук.-метод. конф., Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 26 верес. 2014 р. - Харків : ХДУХТ, 2014. - С. 191-192.
Додаткові точки доступу:
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Лисюк, Г. М.
Олійник, Світлана Георгіївна
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Додаткові точки доступу:
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Лисюк, Г. М.
Олійник, Світлана Георгіївна
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Репозитарій |