
>
Improvement of lukum technology using a developed multi-component fruit and vegetable paste [Текст] / K. Kasabova, O. Samokhvalova, O. Zahorulko, A. Zahorulko, S. Babaiev, O. Bereza, N. Ponomarenko, H. Tesliuk, V. Yukhno //
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2022. - Vol. 6, № 11(120). - С. 41-49.
Додаткові точки доступу:
Kasabova, Kateryna
Samokhvalova, Olga
Zahorulko, Oleksii
Zahorulko, Andrii
Babaiev, S.
Bereza, O.
Ponomarenko, N.
Tesliuk, H.
Yukhno, Viktor
Додаткові точки доступу:
Kasabova, Kateryna
Samokhvalova, Olga
Zahorulko, Oleksii
Zahorulko, Andrii
Babaiev, S.
Bereza, O.
Ponomarenko, N.
Tesliuk, H.
Yukhno, Viktor
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|