
>
Дроменко, Олена Борисівна.Розробка технології м’ясопродуктів з використанням структуроутворювачів тваринного походження [Текст] / О. Б. Дроменко, І. Г. Жилін //
Дроменко, Олена Борисівна.
Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, м. Харків, 26 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 60.
Додаткові точки доступу:
Жилін, І. Г.
Додаткові точки доступу:
Жилін, І. Г.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|