>
Особливості збагачення хлібобулочних виробів засвоюваними сполуками йоду [Текст] / В. В. Полупан [та ін.] //
Recent advances in scientific world : I International Scientific and Practical Conference, Monterrey, Mexico, December 18-19, 2021. - Monterrey, 2021. - P. 98-105.
Додаткові точки доступу:
Полупан, Валентин Вадимович
Пенкіна, Наталя Михайлівна
Колесник, Вікторія Валентинівна
Бакіров, М. П.
Додаткові точки доступу:
Полупан, Валентин Вадимович
Пенкіна, Наталя Михайлівна
Колесник, Вікторія Валентинівна
Бакіров, М. П.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|