
>
Hydrolysis of γ-oryzanol by enzyme preparations [Text] / S. Lehnert [etc.] //
Book of Abstracts Kontura : Congress on Food Quality and Safety, Health and Nutrition, Ohrid, North Macedonia, June 9-11, 2021. - Ohrid : NUTRICON, 2021. - P. 239-240.
Додаткові точки доступу:
Lehnert, S.
Dubinina, A.
Letuta, Tetiana
Belyayeva, Inna
Popova, Tatyana
Selyutina, G.
Karbivnycha, T.
Akmen, Vyktorya
Додаткові точки доступу:
Lehnert, S.
Dubinina, A.
Letuta, Tetiana
Belyayeva, Inna
Popova, Tatyana
Selyutina, G.
Karbivnycha, T.
Akmen, Vyktorya
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|