>
Barberry as an Ingredient for Functional Food Production [Electronic resource] / O. Sema, O. Stabnikova, A. Sachko, S. Gubsky //
Wild Edible Plants: Improving Food’s Nutritional Value and Human Health through Biotechnology : monograph. - 2025. - Chap. 6. - P. 185-200. - DOI 10.1201/9781003486794-6.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Sema, O.
Stabnikova, O.
Sachko, A.
Gubsky, Sergey
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Sema, O.
Stabnikova, O.
Sachko, A.
Gubsky, Sergey
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Електронний ресурс |