
>
Железняк, З. В.Нові технології желейних виробів з урахуванням очікувань споживачів [Текст] / З. В. Железняк, О. В. Добровольська, В. В. Євлаш //
Железняк, З. В.
Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві. Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі : матеріали Міжнар. наук.-конф. - Київ : НУХТ, 2017. - С. 144-147.
Додаткові точки доступу:
Добровольська, О. В.
Євлаш, Вікторія Владленівна
Додаткові точки доступу:
Добровольська, О. В.
Євлаш, Вікторія Владленівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|