
>
664.6(073)
З-14
Загальні технології харчової промисловості. Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів (складова частина) [Текст] : прогр. навч. дисципліни для підготовки фахівців ОКР "бакалавр" напряму 6.051701 "Харчові технології та інженерія" у вищ. навч. закладах II-IV рівнів акредитації М-ва аграр. політики та продовольства України / О. М. Сафонова, Т. В. Гавриш, Л. В. Баль-Прилипко, О. С. Віннов, Н. М. Осокіна, Я. В. Євчук, М. В. Волков ; НМЦ "Агроосвіта". - К. : Агроосвіта, 2012. - 22 с. - Бібліогр.: с. 21-22. - 6.60 грн.
Рубрики:
Україна
Украина
Ключові слова: хлібопекарське виробництво -- хлебопекарское производство -- макаронне виробництво -- макаронное производство -- кондитерське виробництво -- кондитерское производство -- харчові концентрати -- пищевые концентраты --
Додаткові точки доступу:
Сафонова, Ольга Миколаївна (д-р техн. наук)
Гавриш, Тетяна Володимирівна
Баль-Прилипко, Л. В.
Віннов, О. С.
Осокіна, Н. М.
Євчук, Я. В.
Волков, М. В.
НМЦ "Агроосвіта"
З-14
УДК | |
664.6(073) |
Рубрики:
Україна
Украина
Ключові слова: хлібопекарське виробництво -- хлебопекарское производство -- макаронне виробництво -- макаронное производство -- кондитерське виробництво -- кондитерское производство -- харчові концентрати -- пищевые концентраты --
Додаткові точки доступу:
Сафонова, Ольга Миколаївна (д-р техн. наук)
Гавриш, Тетяна Володимирівна
Баль-Прилипко, Л. В.
Віннов, О. С.
Осокіна, Н. М.
Євчук, Я. В.
Волков, М. В.
НМЦ "Агроосвіта"
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | ч.з.г.к. | 1 | 1 |
2 | оиф | 2 | 2 |
3 | ч.з. оиф | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | ч.з.г.к. | б/н |
2 | оиф | б/н б/н |
3 | ч.з. оиф | б/н |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|---|---|---|---|
1 | 26 | 26.01 | ||
2 | 26 | 26.10 |
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|