
>
Головко, Тетяна Миколаївна.Окислювальні зміни ліпідів паштетів, що виготовлені з використанням напівфабрикату кісткового харчового та еламіну [Текст] / Т. М. Головко //
Головко, Тетяна Миколаївна.
Питання технології та гігієни харчування : тези доп. Першої Всеукр. наук.-практ. конф. молодих вчених, аспірантів та студентів, 8-9 квіт. 2009 р. - Донецьк, 2009. - С. 26.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|