
>
Мороз, І. А.Нові напрями удосконалення процесів мембранного очищення фруктових та плодово-ягідних соків [Текст] / І. А. Мороз ; наук. керівник: Г. В. Дейниченко, Д. В. Дмитревський //
Мороз, І. А.
Інтеграційні та інноваційні напрямки розвитку харчової індустрії : VII Міжнар. наук.-практ. конф., 2-3 листоп. 2023 р. - Черкаси : ЧДТУ, 2023. - С. 39-42.
Додаткові точки доступу:
Дейниченко, Григорій Вікторович\наук. керівник\
Дмитревський, Дмитро В`ячеславович\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Дейниченко, Григорій Вікторович\наук. керівник\
Дмитревський, Дмитро В`ячеславович\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|