
>
Competency-based approach in higher education: competency-based model of engineer for the food industry [Text] / A. Radchenko, G. Dykareva, T. Afanasyeva, S. Yakubyan, S. Karapandzha //
ScienceRise. - 2020. - № 3 (68). - С. 58-65.
Додаткові точки доступу:
Radchenko, A.
Dykareva, G.
Afanasyeva, T.
Yakubyan, S.
Karapandzha, S.
Додаткові точки доступу:
Radchenko, A.
Dykareva, G.
Afanasyeva, T.
Yakubyan, S.
Karapandzha, S.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|