>
Педагогічні умови формування компетентності з інтелектуальної власності майбутніх фахівців харчової галузі [Текст] / Г. В. Дейниченко, Т. А. Лазарєва, М. Лазарєв, І. В. Цихановська //
Наукові записки. Серія: Пед. науки : наук. збірник. - 2025. - Вип. 219.
Додаткові точки доступу:
Дейниченко, Григорій Вікторович
Лазарєва, Т. А.
Лазарєв, М.
Цихановська, І. В.
Додаткові точки доступу:
Дейниченко, Григорій Вікторович
Лазарєва, Т. А.
Лазарєв, М.
Цихановська, І. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|