
>
Technology of minced poultry products with increased dietary fiber content [Text] / Feng Zhang, T. Stepanova, T. Golovko, M. Golovko, F. Pertsevoi, O. Vasylenko, V. Prymenko //
Bulletin of the National Technical University "KhPI". Series: New solutions in modern technology. - Kharkiv : NTU "KhPI", 2023. - No. 1 (15). - P. 68-75.
Додаткові точки доступу:
Zhang, Feng
Stepanova, T.
Golovko, Tetiana
Golovko, Mykola
Pertsevoi, Fedir
Vasylenko, O.
Prymenko, V.
Додаткові точки доступу:
Zhang, Feng
Stepanova, T.
Golovko, Tetiana
Golovko, Mykola
Pertsevoi, Fedir
Vasylenko, O.
Prymenko, V.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|