
>
Глущенко, А. В.Особливості використання м’яса кролів у рамках розробки бізнес-плану спеціалізованого цеху з їх переробки [Текст] / А. В. Глущенко ; наук. керівник Н. Г. Гринченко //
Глущенко, А. В.
Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, 7 листоп. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 112-113.
Додаткові точки доступу:
Гринченко, Наталя Геннадіївна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Гринченко, Наталя Геннадіївна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій |