
>
Павлюк, Р. Ю.Новаторські підходи до формування та запровадження системи «вища освіта – ринок праці» під час підготовки технологів харчових виробництв [Текст] / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська //
Павлюк, Р. Ю.
Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Організація системи взаємодії «вища освіта – ринок праці» : тези ХV Всеукр. наук.-метод. конф., Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 28 верес. 2018 р. - Харків : ХДУХТ, 2018. - С. 199-203.
Додаткові точки доступу:
Погарська, Вікторія Вадимівна
Додаткові точки доступу:
Погарська, Вікторія Вадимівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій |