>
Даценко, А. М.Вивчення впливу каротиноїдів моркви на солюбілізацію олії розчинами желатини [Текст] / А. М. Даценко, А. С. Наволокова ; наук. керівник: Ю. О. Савгіра, І. С. Пілюгіна //
Даценко, А. М.
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук. конф. молодих вчених і студентів, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 20 квіт. 2010 р. - Харків : ХДУХТ, 2010. - Ч. 1. - С. 314.
Додаткові точки доступу:
Наволокова, А. С.
Савгіра, Ю. О.\наук. керівник\
Пілюгіна, Інна Сергіївна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Наволокова, А. С.
Савгіра, Ю. О.\наук. керівник\
Пілюгіна, Інна Сергіївна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|