>
Samokhvalova, O..Technological features of carob powder of different degrees of roasting [Text] / O. Samokhvalova, O. Shydakova-Kameniuka, М. Labazov //
Samokhvalova, O..
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Вип. 1 (33) . - С. 167-176.
Додаткові точки доступу:
Shydakova-Kameniuka, O.
Labazov, М.
Додаткові точки доступу:
Shydakova-Kameniuka, O.
Labazov, М.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|