>
Харчові технології [Текст] : метод. вказівки до виконання контр. робіт для студентів заоч. форм навчання напрямку підгот. 6.05101 Харчові технології та інженерія проф. спрямування Технології рестораннного господарства / уклад.: Ф. В. Перцевой [та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2007. - 23 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович\уклад.\
Федак, Наталя Василівна\уклад.\
Ботштейн, Б. Б.\уклад.\
Мостова, Л. М.\уклад.\
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович\уклад.\
Федак, Наталя Василівна\уклад.\
Ботштейн, Б. Б.\уклад.\
Мостова, Л. М.\уклад.\
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|