
>
Головко, Микола Павлович.Обґрунтування технології дієтичних добавок із вмістом ессенціальних харчових інгредієнтів [Текст] / М. П. Головко, К. В. Корольов //
Головко, Микола Павлович.
Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, 26 жовт. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 85.
Додаткові точки доступу:
Корольов, К. В.
Додаткові точки доступу:
Корольов, К. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|