
>
Проскуріна, Я. С.Використання рослинних добавок у технології желейних сиркових десертів [Текст] / Я. С. Проскуріна, наук. керівник А. М. Діхтярь //
Проскуріна, Я. С.
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 46-47.
Додаткові точки доступу:
Діхтярь, Альона Миколаївна
Додаткові точки доступу:
Діхтярь, Альона Миколаївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|