
>
Раціональне та ефективне використання сировинних ресурсів у технології смажених ковбасних виробів [Електронний ресурс] / О. І. Черевко, В. М. Михайлов, В. М. Онищенко, А. О. Пак //
Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 18 трав. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 91-93.
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Михайлов, Валерій Михайлович
Онищенко, В'ячеслав Миколайович
Пак, Андрій Олегович
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Михайлов, Валерій Михайлович
Онищенко, В'ячеслав Миколайович
Пак, Андрій Олегович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозиторій |