.
Інноваційні технології виробництва комбікормів [Електронний ресурс] : опор. конспект лекцій для здобувачів другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання за спец. 181 Харчові технології ОПП Технології зернопродуктів та зернові ресурси / Т. В. Гавриш, К. Р. Касабова, Н. О. Боровікова ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], . - 56 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 55. - Б. ц.

Ключові слова: комбікорми -- комбикормы -- технології виробництва -- технологии производства -- інновації -- инновации -- продукція тваринництва -- продукция животноводства -- харчування тварин -- питание животных -- комбікормова галузь -- комбикормовая отрасль --
Анотація:
Опорний конспект лекцій з дисципліни «Інноваційні технології виробництва комбікормів» відповідає робочій програмі навчальної дисципліни, призначений для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Технології зернопродуктів та зернові ресурси». Охоплює питання нових джерел сировини, сучасних кормових добавок, удосконалення технологічних процесів та новітніх підходів у виробництві комбікормів. Визначаються альтернативні джерела сировини для комбікормів, а також сучасні кормові добавки, такі як вітаміни, мікроелементи та пробіотики, що сприяють поліпшенню здоров'я та продуктивності тварин. Розглядаються інноваційні технології виробництва комбікормів для собак і котів, а також преміксів і лікувально-профілактичних добавок. Окрему увагу приділяють удосконаленню технологічних процесів та створенню нових комбікормових підприємств на основі інноваційних розробок.
Додаткові точки доступу: