
>
Використання комплексного драглеутворювача в технології торта «Шоколадно-зефірний» [Текст] / В. В. Євлаш, А. Л. Фощан, І. С. Пілюгіна, Н. В. Мурликіна, О. Ф. Аксьонова //
Праці Таврійського держ. агротехнол. ун-ту. - Мелітополь : ТДАТУ, 2021. - Вип. 21, Т. 1. - С. 200-208. - DOI https://doi.org/10.31388 /2078-0877-2021-21-1-200-208.
Додаткові точки доступу:
Євлаш, Вікторія Владленівна
Фощан, Андрій Леонтійович
Пілюгіна, Інна Сергіївна
Мурликіна, Наталя Віталіївна
Аксьонова, Олена Федорівна
Переход по DOI
Додаткові точки доступу:
Євлаш, Вікторія Владленівна
Фощан, Андрій Леонтійович
Пілюгіна, Інна Сергіївна
Мурликіна, Наталя Віталіївна
Аксьонова, Олена Федорівна
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|