
>
Розрахунок технологічного обладнання харчових виробництв [Текст] : навч. посібник / О. І. Черевко, В. М. Михайлов, Л. В. Кіптела, О. Є. Загорулько, Б. В. Ляшенко, А. М. Загорулько ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2018. - 305 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Черевко, О. І.
Михайлов, Валерій Михайлович
Кіптела, Л. В.
Загорулько, Олексій Євгенович
Ляшенко, Богдан Віталійович
Загорулько, Андрій Миколайович
Додаткові точки доступу:
Черевко, О. І.
Михайлов, Валерій Михайлович
Кіптела, Л. В.
Загорулько, Олексій Євгенович
Ляшенко, Богдан Віталійович
Загорулько, Андрій Миколайович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|