>
Technological aspects of rice gluten-free bread production [Electronic resource] / O. Shanina, N. Borovikova, T. Gavrish, K. Dugina //
Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences. - 2022. - Vol. 16. - С. 579-589. - DOI 10.5219/1725.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Shanina, Olga
Borovikova, Natalia
Gavrish, Tatiana
Dugina, Kateryna
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Shanina, Olga
Borovikova, Natalia
Gavrish, Tatiana
Dugina, Kateryna
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Електронний ресурс |