
>
Техніко-економічне обґрунтування (ТЕО) проектування підприємства елеваторної промисловості, підготовчі розрахунки [Текст] : метод. вказівки до виконання практ. роботи № 1 для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 181 Харчові технології з дисципліни. Проектування підприємств зберігання і переробки зерна / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: І. М. Фоміна, О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 8 с.
Додаткові точки доступу:
Фоміна, Ірина Миколаївна\авт.-уклад.\
Шаніна, Ольга Миколаївна\авт.-уклад.\
Гавриш, Тетяна Володимирівна\авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Додаткові точки доступу:
Фоміна, Ірина Миколаївна\авт.-уклад.\
Шаніна, Ольга Миколаївна\авт.-уклад.\
Гавриш, Тетяна Володимирівна\авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|---|---|---|---|
1 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія елеваторної промисловості | 7 |
2 | 33 | Харчові технології (181) | Проектування підприємств зберігання і переробки зерна | 8 |
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|