>
Підвищення харчової цінності зернового хліба за рахунок використання мідійного гідролізату [Текст] / Г. В. Дейниченко, Д. П. Крамаренко, Г. В. Своволіна, О. І. Кірєєва //
Новітні технології оздоровчих продуктів харчування ХХІ століття : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 21 жовт. 2010 р. - Харків : ХДУХТ, 2010. - С. 261-262.
Додаткові точки доступу:
Дейниченко, Григорій Вікторович
Крамаренко, Д. П.
Своволіна, Г. В.
Кірєєва, О. І.
Додаткові точки доступу:
Дейниченко, Григорій Вікторович
Крамаренко, Д. П.
Своволіна, Г. В.
Кірєєва, О. І.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|