
>
Інноваційні способи виробництва плодово-ягідних напівфабрикатів оздоровчого призначення [Текст] / О. І. Черевко, В. М. Михайлов, О. Є. Загорулько, А. М. Загорулько, К. Р. Касабова //
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Вип. 2 (32). - С. 106-118.
Додаткові точки доступу:
Черевко, О. І.
Михайлов, Валерій Михайлович
Загорулько, Олексій Євгенович
Загорулько, Андрій Миколайович
Касабова, Катерина Рубенівна
Додаткові точки доступу:
Черевко, О. І.
Михайлов, Валерій Михайлович
Загорулько, Олексій Євгенович
Загорулько, Андрій Миколайович
Касабова, Катерина Рубенівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |