
>
Самохвалова, Ольга Володимирівна.Зміни стану води у бісквітних напівфабрикатах із ксампаном під час їх випікання [Текст] / О. В. Самохвалова, Н. І. Черевична //
Самохвалова, Ольга Володимирівна.
Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., 16-17 трав. 2013 р. - Харків : ХДУХТ, 2013. - С. 89-90.
Додаткові точки доступу:
Черевична, Н. І.
Додаткові точки доступу:
Черевична, Н. І.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|