>
Юрченко, Світлана Леонідівна.Обґрунтування вибору молочного шоколаду для виробництва еклерів [Текст] / С. Л. Юрченко, К. К. Пенкіна //
Юрченко, Світлана Леонідівна.
Ways of Science Development in Modern Crisis Conditions : матеріали 6 Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Дніпро, 4-5 черв. 2025 р. - Дніпро, 2025. - С. 332-334.
Додаткові точки доступу:
Пенкіна, К. К.
Додаткові точки доступу:
Пенкіна, К. К.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|