
>
Інноваційні технології м’ясних продуктів [Текст] : навч. посібник / М. О. Янчева, Н. Г. Гринченко, О. Б. Дроменко, Т. С. Желєва. - Харків : ДБТУ, 2022. - 120 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Янчева, Марина Олександрівна
Гринченко, Наталя Геннадіївна
Дроменко, Олена Борисівна
Желєва, Тетяна Сергіївна
Додаткові точки доступу:
Янчева, Марина Олександрівна
Гринченко, Наталя Геннадіївна
Дроменко, Олена Борисівна
Желєва, Тетяна Сергіївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|