
>
Удосконалення технології желейних кондитерських виробів з використанням натуральних барвників [Текст] / Н. Ф. Туз, О. А. Чухно, О. В. Казарян, М. В. Артамонова //
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., молодих учених і студентів, 23 берез. 2011 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 83.
Додаткові точки доступу:
Туз, Н. Ф.
Чухно, О. А.
Казарян, О. В.
Артамонова, Майя Володимирівна
Додаткові точки доступу:
Туз, Н. Ф.
Чухно, О. А.
Казарян, О. В.
Артамонова, Майя Володимирівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|