
>
Технології харчової продукції з регульованим нутрієнтним складом для забезпечення стійкості продовольчої системи [Текст] : звіт про наук.-дослідну роботу (остаточний) / О. О. Гринченко, П. П. Пивоваров, А. Л. Фощан, Є. П. Пивоваров, М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко, Т. В. Черемська, С. С. Андрєєва, А. Е. Радченко, А. М. Діхтярь, В. С. Семененко, В. В. Дегтяр, Н. Г. Гринченко, О. І. Янушкевич. - Харків : ДБТУ, 2024. - 142 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Гринченко, Ольга Олексіївна
Пивоваров, Павло Петрович
Фощан, Андрій Леонтійович
Пивоваров, Євген Павлович
Колеснікова, Марина Борисівна
Юрченко, Світлана Леонідівна
Черемська, Тетяна Володимирівна
Андрєєва, Світлана Сергіївна
Радченко, Анна Едуардівна
Діхтярь, Альона Миколаївна
Семененко, В. С.
Дегтяр, В. В.
Гринченко, Наталя Геннадіївна
Янушкевич, Олександр Іванович
Додаткові точки доступу:
Гринченко, Ольга Олексіївна
Пивоваров, Павло Петрович
Фощан, Андрій Леонтійович
Пивоваров, Євген Павлович
Колеснікова, Марина Борисівна
Юрченко, Світлана Леонідівна
Черемська, Тетяна Володимирівна
Андрєєва, Світлана Сергіївна
Радченко, Анна Едуардівна
Діхтярь, Альона Миколаївна
Семененко, В. С.
Дегтяр, В. В.
Гринченко, Наталя Геннадіївна
Янушкевич, Олександр Іванович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій |