
>
Шрот плодів шипшини – перспективна сировина для покращення якості та харчової цінності хліба [Текст] / К. І. Мельник, А. В. Масляннікова, Ю. О. Сологуб ; наук. керівник: С. Г. Олійник, Н. В. Лапицька //
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 37-38.
Додаткові точки доступу:
Мельник, К. І.
Масляннікова, А. В.
Сологуб, Ю. О.
Олійник, Світлана Георгіївна\наук. керівник\
Лапицька, Н. В.\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Мельник, К. І.
Масляннікова, А. В.
Сологуб, Ю. О.
Олійник, Світлана Георгіївна\наук. керівник\
Лапицька, Н. В.\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|