>
Перерва, І. А.Впровадження принципів HACCP на етапі проєктування ЗРГ [Текст] / І. А. Перерва ; наук. керівник Н. В. Чорна //
Перерва, І. А.
Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, Держ. біотехнол. ун-т, 26 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 4.
Додаткові точки доступу:
Чорна, Ніна Вікторівна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Чорна, Ніна Вікторівна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|