
>
Перерва, І. А.Впровадження принципів HACCP на етапі проєктування ЗРГ [Текст] / І. А. Перерва, Н. В. Чорна //
Перерва, І. А.
Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 4.
Додаткові точки доступу:
Чорна, Ніна Вікторівна
Додаткові точки доступу:
Чорна, Ніна Вікторівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|